Landelijke Competitie nieuws

LogoLCOp vijf!! plaatsen in Nederland werd in verschillende divisies al 2 maal
gestreden om de felbegeerde wedstrijdpunten.

We kunnen spreken van een geweldige opmaat van het nieuwe kegelseizoen. Veel kegelaars toonden vanaf de eerste bal grote vorm, terwijl anderen
erachter kwamen dat enige extra training zeker nog nodig is. Kortom een aftrap met vele mooie/geweldige scores, maar ook af en toe een uitschieter naar beneden.

Enkele zaken, en/of kritische kanttekeningen, die speelden afgelopen wedstrijd willen we in deze notitie bespreken en toelichten. Vooral om probleempjes bij volgende wedstrijden te voorkomen , en ter lering voor de toekomst.

Punt 1:

In de afgelopen periode hebben er 2 teams telefonisch contact gezocht met Linda Lemmen voor het adres van de kegellocatie in Winterswijk. Door privé omstandigheden en omdat zij op haar werk zat heeft Linda 2 adressen verwisseld. Hierdoor waren 2 teams later op locatie aanwezig.

Uiteraard is het niet leuk om zo te moeten starten aan een wedstrijd.

Ik vraag alle contactpersonen en spelers zelf ook goed op de website te kijken of op het schema. Dat scheelt een hoop frustratie.

Punt 2:

De divisies 3a en 3b bestaan uit respectievelijk 7 en 6 teams. Bij een wedstrijd in een kegelhuis met 6 banen betekent dit dat de wedstrijd binnen 3 uur afgelopen zal zijn. De wedstrijdcommissie heeft in overleg met de
locatiebeheerder ervoor gekozen deze wedstrijd niet te gooien over 6 maar over 4 banen, t.w. baan 1 tm 4 (dit om discussie te voorkomen).

De divisie met 8 teams gooien op alle banen die er beschikbaar zijn in een kegelhuis.

Waarom? Als voordeel voor de horeca (niet geheel onbelangrijk) Als een baanhouder zijn kegelzaal moet openen voor 3 uur dan is het echt de moeite niet. Ook zij willen die enkele keer dat zij een wedstrijd in huis hebben een leuke kostendekkende dag draaien.

Wij vragen uw begrip hiervoor.

Het is echt niet toegestaan om de wedstrijd dan te gooien over 6 banen.

Natuurlijk begrip voor deze aanloop missertjes, bij calamiteiten en/of vragen liefst even bellen met de wedstrijdleiding:

Linda Lemmen 06-52311789, Chris de Vries 06-39854939 of Renate Kales 06-55151860

Nogmaals veel succes , begrip en gezelligheid toegewenst komend seizoen !

Met kegelgroeten , wedstrijdleiding Landelijke Competitie

U bevindt zich hier: Start Landelijke Competitie Landelijke Competitie nieuws